PLANES FILM BIOSCOOP HILVERSUM

Geschreven bij Frozen Keer op keer kijkt mijn dochter Mo van 9 naar Frozen. Bekijk dan ook eens onze Disney Princess shop. Leuke film voor jong en oud om mee te lachen en te huilen. Leuk voor jong en oud. Ook mijn 2 puberdochters vinden het nog steeds een geweldige film om te kijken. Geschreven bij Frozen Genoten van jong tot oud bij het kijken naar deze mooie animatiefilm.

Mijn dochter is helemaal weg van Frozen en was dus super blij met deze DVD. Mooi gefilmd Pakkend verhaal Grappig. Geschreven bij Frozen 3D Blu-ray Prachtige film, die vooral leuk wordt op het moment dat de sneeuwpop ook mee gaat doen. This website uses cookies. Echt een familiefilm, spannend en grappig en mooi. Mijn oudste dochter heeft deze voor sinterklaas gekregen. Het is Disney weer gelukt om een mooie film te maken. Wij weten waar we moeten zijn in de toekomst.

Gekocht als kado voor mijn zusje, maar ik vind Frozen zelf ook geweldig leuk!! Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. De film is geschikt voor de hele familie PietPolak 13 januari Ik raad dit product aan.

Frozen (Blu-ray)

Geschreven bij Frozen Zowel mijn kinderen van 4 en 6 jaar als wij zelf vinden dit een leuke en grappige film. Fillm ben 23 jaar oud en vind de film echt heel erg leuk en dankzij netflix kijk ik de film heel vaak: CMA Nijmegen 15 januari Ik raad dit product aan. Pakkend verhaal gezellige liedjes.

It had originally seats. Kleindochter was er zeer verguld mee! Hij is alle talen leuk maar ik zou hem wel in het Engels kijken want daar zijn de liedjes mooier gezongen. Prachtige film, mijn kinderen draaien hem dagelijks.

  KANYINI MOVIE BUY

Geschreven bij Frozen 3D Blu-ray mooie film, maar wel iets meer voor meisjes Mooie liedjes ook, Let it go is nu al een klassieker. BALientje 12 december Ik raad dit product aan. Marindie Oegstgeest 24 januari Ik raad dit product aan. Zeker een aanrader voor kinderen en ook voor volwassenen!

Me zoontje vond hem zo leuk, dat hij hem direct nog een keer heeft gekeken. Het is een film met spanning en humor. Ik biosscoop zeer tevreden over deze DVD. Van grappig tot spanning en verdriet blijft deze film hilverusm tot het einde meeslepen.

Walking in the area of the flower market, you may see two towers of Tuschinski rising above other buildings. Het is echt een prachtige film! SBraat Schijndel 3 juni Ik raad dit product aan. De film is erg leuk en een pakkend verhaal. Remkooe Oost NL 27 oktober Ik raad dit product aan. Was bijna nergens meer te verkrijgen.

Een leuk verhaal met grappige personages en mooie muziek.

Ziet er prachtig uit, levenslesjes erin en waar veel mensen van houden, er wordt ook veel gezongen. Geschreven bij Frozen Een echte Disney klassieker met prachtige liedjes en prinsessen. Mijn dochter helemaal blij toen ze de dvd zag.

Ook men neefje van 5 vond hem goed. Levensechte special effects Pakkend verhaal Boeiende personages. Het gaatzoals waarschijnlijk iedereen weet over 2 prinsessen, waarvan een soort van toverkracht bezit, waarmee ze sneeuw en ijs kan maken.

  SABZ QADAM EPISODE 1 FULL

Mijn zoon van 4,5 heeft nog niet altijd het geduld om een hele film stil te zitten en te kijken maar bij deze film zat hij vanaf het begin tot het eind op het puntje van zijn stoel te kijken. De oudste speelt Elsa en de jongst speelt Anna. Geschreven bij Frozen Prima film. Geschreven bij Frozen Weer ouderwets kijkplezier van Disney, maar met een leuk nieuw verhaal.

Game Mania Hilversum | Game Mania

Geschreven bij Frozen 3D Blu-ray leuk dat je zowel 2d als 3d hebt. Ik ben al veel keren samen met mijn dochter naar deze film geweest en iedere keer pink ik een traantje weg als het op de climax aankomt. Ik las in sommige reviews hier dat het beloofde bonusmateriaal ontbreekt. Ook her en der onverwachte wendingen. Het is echt de moeite waard om de dagaanbiedingen te checken! Siene78 Enschede 10 juni Ik raad dit product aan.

NBruinsma Amsterdam 20 september Ik raad dit product aan. Het is een aanrader voor disney fans of voor iedereen die van animatie houd.