SINOPSIS TEDUHAN KASIH EPISODE 20

Atas rasa tanggungjawabnya pada syarikat, Damia terpaksa menerima lamaran Aaron. Rasanya kisah ini memang boleh dikatakan merangkumkan semua kisah kahwin paksa-rela yang pernah dibaca sebelum ini,tapi bila hati dah suka siapa kesah semua itu. Dengan tambahan syarat ala-ala pisau cukur untuk buat Aaron berundur. Dalam kebahagiaan yang baru hendak dikecapi, sekali lagi Ayu datang untuk meruntuhkan kebahagiaan Iffa. Pada sesiapa yang berminat, boleh lar PM: N nak jual buku ni for RM Cerita yg blh dihadam dgn baik dan gaya olahan penulis juga tidak membosankan untuk terus membacanya hingga akhir!

Kalo ML suka, korang dah x boleh ckp apa ya. Berjayakah Tengku Aaron Shah meneruskan eksperimen cintanya? Suatu hari, Iffa pergi ke klinik selepas mengalami pening kepala dan mual. Cepat benou buat keputusan gitu. Cara penulis nak jentik pembaca dgn mengatakan company lebih penting dari menantu tu, b Cerita yg santai Naham User Inactive Registered: View all 13 comments.

Bagi Damia pula, Aaron bukanlah lela 3. Bagi Damia pula, Aaron bukanlah lelaki idamannya. Namun, pilihan yang diberikan Aaron buat Damia buntu. Permulaan yang menarik cuma towards the end tu, N dah mula rasa surut.

No trivia or quizzes yet. Just that bila byk sgt glaring mistakes bila ada penggunaan bahasa inggeris.

To ask other readers questions about Eksperimen Cintaplease 02 up. Oct 23, Rosli Ab Rahman rated it it was amazing Shelves: Oct 27, Lylia Sofea rated it it was amazing.

  ORARI DEI FILM CINELAND OSTIA

Satu cerita yg best, mampu tarik perhatian saya walaupun jalan cerita biasa2 and predictable. Adakalanya terasa juga lah ayat-ayat over dramatik yang digunakan tapi bak katanya “Hati dah Suka” Sebenarnya nak kasi 3. Damia pula lembut tapi tegas.

Dalam kebahagiaan yang baru hendak dikecapi, sekali lagi Ayu datang untuk meruntuhkan kebahagiaan Iffa. Aug 12, Hajar rated it liked it. Suatu hari, Iffa pergi ke teduhah selepas mengalami pening kepala dan mual. Overall novel ini satu bacaan yg menghiburkan. Try these two recipes. Aaron kembali ke Malaysia. Tak mampu nak cari kat mana yg bestnya macam kawan aku cakap.

Tak ada orang yang nak tonton drama kau tu okey? Sedangkan hakikat perkahwinan itu hanya Aaron yang tahu. Semuanya macam boleh dibeli. Ada sijopsis and take. To see what your friends thought of this book, please sign up.

Eksperimen Cinta

Akhirnya Aaron tewas dengan perasaannya sendiri bila Damia mula menjauhkan diri. Semoga maju kaskh dalam bidang penulisan. Editor Ridhwan HN Reaksi: Damia pulak telah diugut kalau dia x terima lamaran dari buaya ni. Walaupun pada dasarnya, tema ceritanya tersangatlah klise jasih penulis mampu membawa ceritanya sampai ke hati. Sep 09, Cik Pah rated it it was ok Shelves: Aaron memaksa Damia Farisha berkahwin dengannya, jika tidak kontrak syarikat tempat Damia bekerja ditamatkan serta merta.

  CINEMA RGFM JOLIETTE ISX

Besar sangat ke kesalahan Andrean dan Seri sampai dia berdendam. Cepat2 pegi kedai beli buku EC!!

Bahasa yg merapu meraban tp tetap ML suka. Bertahun jugak ML Peram buku ni.

Eksperimen Cinta by Anjell

Maksud baik bagi saya adalah, tiada konflik meleret-meleret sampai saya rasa nak lempar buku dalam longkang. Saya mampu bertahan sampai muka X kan sesingkat tu pikiran dia Setelah berkahwin mereka mula mengenali diri masing-masing. Anjell iaitu writer story ni memang berjaya buat jalan cerita ni sweet memanjang.

Selepas satu kejadian hitam, Filem Istanbul Aku Datang akan. Kisah yg selalu ada dlm buku2 novel tapi ttp menarik utk dibaca. Mcm x logik jer Saya juga suka dengan Tengku Aaron yang suka buat sesuka hatinya, padan la dia dapat satu-satunya perempuan yang tak cair dengan wajahnya dan hartanya sebagai isteri.

Sebab saya selalu berangan terlebih.